

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават хрупкави отгоре и с чудесен и наситен вкус отвътре
Вкусно пролетно-лятно ястие
Съставките може да са възможно най-прости, но резултатът да е невероятен
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
В България традиционно мусаката се готви от кайма и картофи
Лесни за приготвяне и идеални за предястие или основно вегетарианско ястие. Опитайте
Шеф Манчев се направи на сляп, че не вижда непочистените трътки на пилето и полуфабрикатите, които сервира
Свежо лятно ястие
Ако не разполагате с време, можете да приготвите пилешките рулца предния ден и да ги приберете в хладилника, докато дойде време за вкусно готвене
Двамата се доверяват на изискан ресторант в Зона Б5 в столицата